Priser
Alle våre priser er oppgitt i norske kroner. Kreativ mormor har foreløpig ikke hatt så stor omsetning at jeg står i mva-registeret. Prisene er derfor foreløig uten merverdiavgift (moms). Mva er  inkludert i fraktprisen. Vi tar forbehold om å kunne endre priser og leveringsbetingelser grunnet forhold som vi ikke har kontroll over, som f.eks. økning i skatter og avgifter, valutaendringer eller endrede innkjøpspriser.

Frakt
Fraktpriser kommer fram av nettbutikken. Det er oppgitt to alternativer for frakt: brev eller norgespakke. Disse er inkludert mva.

Levering
Leveringstiden kan variere noe fra prodkt til produkt. Frakttid er normalt 3-7 virkedager avhengig av ditt bosted.

Jeg leverer også til land utenfor Norge, men da må bestillingene komme pr. epost slik at frakt kan avtales særskilt.

Angrerett
Angrerettloven gir forbruker rett til 14 dagers angrefrist etter at sendingen er registrert ved mottakers postkontor. Ved retur av varer må man oppgi fakturanummer, bankkontonummer med navn og adresse for tilbakebetaling av varesum. Retur av varer må leveres ubrukt og i originalemballasje. Benytt angrerettskjema og fyll inn nødvendig informasjon. Eventuelle kostnader ved retur av varen bæres av kjøper, dersom ikke forsendelsen skyldes feil fra Kreativ mormor´s side.

Betaling

Vi tilbyr følgende betalingsmåter: Visa, MasterCard, faktura, delbetaling og Vipps

Ved kortbetaling vil beløpet bli belastet først når varen sendes. Kreativ mormor garanterer selvsagt at den opprinnelige transaksjonen blir refundert om kunden ønsker endringer eller kansellering av bestillingen.
Kortopplysninger håndteres av Bambora og lagres ikke av oss.
Eventuelle gebyrer kommer frem i handleprosessen.

Reklamasjon
Kunden har for øvrig de reklamasjonsrettigheter som er angitt i kjøpsloven. Vi viser spesielt til §32 som sier at reklamasjoner må fremmes innen to år fra leveranse.

Oppdager du at pakken er skadet ved mottak, må du straks melde dette, gjerne allerede ved avhenting på postkontoret. Om du oppdager en transportskade først når du åpner pakken, må du snarest ta med deg hele forsendelsen inklusiv emballasjen tilbake til postkontoret og fylle ut et skadeskjema. Postkontoret hjelper deg utfyllingen av sitt standard skadeskjema.

Personvern/ personopplysninger

Vi behandler alle personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Som ansvarlige lagrer og bruker vi disse opplysningene for at vi skal ivareta og administrere kundeforholdet.
Vi selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke denne informasjonen med tredjepart.

Henvendelser sendes til Kreativ Mormor, Søbyveien 37, 3178 Våle